there's one more thing...
De voordelen van Apple Tv

Category : Apple, Apple TV

De Apple TV is een klein maar zeer handig apparaat van Apple waarmee je niet alleen films on-demand kan bekijken, het biedt ook een perfecte meerwaarde voor je andere Apple producten zoals een iPhone of iPad.

Voor velen is de Apple TV echter een toestel waarvan de functies niet goed gekend zijn, toch loont het de moeite om deze kleine krachtpatser wat beter te leren kennen.

Wat kan ik doen met Apple TV?

  • Kijk je graag naar Youtube video’s? Dan kan je deze in HD op je breedbeeld TV afspelen!
  • Ben je een film freak? Dan krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan films die je on-demand kan afspelen!
  • Heb je prachtige foto’s tijdens je vakantie gemaakt? Dan kan je deze op je televisie tonen aan vrienden en familie!

Lijkt dat je wat? Dan ga ik nog even door, want Apple TV is niet alleen een handig toestel om films en foto’s te bekijken.

Airplay

Dankzij Airplay kan je iMac, iPhone, iPad of iPod ook rechstreeks communiceren met Apple TV en dat biedt heel wat leuke mogelijkheden!

Zo kan je materiaal vanop je andere Apple apparaten draadloos streamen naar je televisie. Wil je dus een foto of video vanop je iPhone tonen aan je familie, dan kan je in enkele klikken alles op je tv scherm tevoorschijn toveren! En geloof mij, dat is veel handiger dan je zou denken!

Staat er een film op je iPad en wil je die graag op je tv bekijken? Dan hoef je deze niet meer opnieuw te downloaden, maar kan je de film gewoon streamen. Verder zijn er ook heel wat apps die Airplay ondersteunen waardoor je zelfs games kan spelen op een groot scherm!

Wat ik zelf misschien nog het leukste aan dit kleine hebbeding vind is de prijs! Een Apple TV kost je 111 euro en dat is een zeer goede investering naar mijn mening!

Ik zou zeggen, ontdek het vooral zelf!

Overtuigd?

Klik hier om de Apple TV te bestellen en krijg hem morgen al geleverd!

SHARE :

Leave a Reply

Your email address will not be published.