there's one more thing...
Evernote Food

Evernote, het bedrijf dat iedereen helpt alles te onthouden, introduceert Evernote Food 2.0. Deze vernieuwde app helpt naast het vastleggen van gerechten en maaltijden nu ook bij het zoeken naar recepten op de beste food blogs. Ook kunnen deze direct worden bewaard in Evernote. Verder is het met de vernieuwde Evernote Food app onder meer mogelijk nieuwe restaurants te ontdekken op specifieke locaties of geselecteerd op keuken. Evernote Food 2.0 is beschikbaar op iPhone, iPod Touch en iPad.

Bij de ontwikkeling van Evernote Food een jaar geleden hadden de ontwikkelaars één doel: een mooie app creëren om eetervaringen te onthouden. Toch ontbrak er iets. Evernote Food was vooral goed om maaltijden en gerechten vast te leggen. Maar niet de weg ernaar toe. Hoe doet men inspiratie op, waar haalt men het recept vandaan en hoe wordt het restaurant gekozen? Daarom is Evernote Food volledig vernieuwd.

Opties Evernote Food app

Een maaltijd start vaak uren, dagen en soms zelfs weken voordat je je eerste hap neemt. Het start als een idee dat een plan wordt en uiteindelijk wordt omgezet in een ervaring. Dit is precies hoe Evernote Food 2.0 is ontworpen. Als je de vernieuwde app start krijg je vier opties te zien: ‘Explore Recipes’, ‘My Cookbook’, ‘Restaurants’ en ‘My Meals’.

De receptensectie bestaat uit tienduizenden recepten van meer dan honderd van de beste food blogs en websites. Door op het recept te klikken, wordt de blog in de app geladen en kun je het gerecht direct opslaan in je Evernote-omgeving. Als je ooit recepten hebt bewaard in Evernote met de Web Clipper, dan is ieder recept beschikbaar op je iPhone of iPad. Alle activiteiten in Evernote Food worden automatisch gesynct op alle apparaten met Evernote. Dit betekent dat je een diner kunt plannen met Evernote Food op je iPad en vervolgens met je iPhone naar de supermarkt kunt, zodat je alle benodigde ingrediënten bij de hand hebt.

Onder de optie ‘Restaurants’ kun je nieuwe restaurants ontdekken op een bepaalde locatie of specifieke keuken. De lijst en kaart laten direct alle restaurants zien die aan de zoekcriteria voldoen. Ook kun je voor het bezoeken van een stad een to-do lijst maken van restaurants die je zou willen bezoeken.

De vernieuwde versie van Evernote Food heeft het bewaren van een maaltijd intuïtiver gemaakt. De tekst is duidelijker weergegeven en de kaart is groter. Als je een maaltijd van meerdere gangen nuttigt, kun je de app in de cameramodus houden en snel een foto maken bij ieder nieuw gerecht. Zodra de maaltijd is afgerond, heb je een mooie verzameling beelden die je kunt bewaren en kunt delen met vrienden via e-mail, Twitter en Facebook.

Download hier de vernieuwde Evernote Food app.

SHARE :

Leave a Reply

Your email address will not be published.