there's one more thing...
Gehuurde iTunes films offline bekijken?

Category : ITunes

‘Kan je een gehuurde film uit de iTunes Store offline afspelen? Zoals wanneer je op de trein of het vliegtuig zit zonder internet verbinding?’

Deze vraag wordt vaak gesteld, maar het is moeilijk om hier online een duidelijk antwoord op te vinden. We kunnen jullie alvast geruststellen, het antwoord is JA!

In België vind je ondertussen al een ruim aanbod aan films met Nederlandstalige ondertitels. Deze films kan je kopen of huren. Een film kopen kost al gauw 10 euro of meer, daarom is het vaak handig om de film gewoon te huren. Huren kost zo’n 4 à 5 euro, afhankelijk van de releasedatum en populariteit van de film.

Van zodra je een film gehuurd hebt krijg je 30 dagen tijd om te beslissen wanneer je die film wilt bekijken. Wanneer je vanf dan op ‘play’ klikt krijg je 48 uur om de film te bekijken, daarna is de film niet meer beschikbaar. Natuurlijk is het dan handig om te weten dat je die film ook steeds offline kan bekijken.

Twijfel dus niet langer en huur je favoriete film(s) met een gerust hart, je kan hem zonder problemen bekijken op de trein of het vliegtuig!

SHARE :

Leave a Reply

Your email address will not be published.